En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Sahaında bilirkişi ve sertifikalı çaykaraçılarımızın ulamaları ile her projeye muvafık yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Yangın Kapısı Pratik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı ölümlü sağlığını koruyup yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi örgülırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın merdiveni, ivedili durumlarda emin bir şekilde binadan tahliye sahip olmak bağırsakin kullanılan önemli bir güvenlik donanımıdır. İster ticari bir yapı isterse konut olsun, her binanın yangın merdiveni sistemine ihtiyacı vardır.

Mekân Yangın olarak binalarınıza binalacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli puan ise hırse dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere hınçe dayanıklıdır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı selim itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik Kanat gestaltsında kullanılır. Ateş çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı fonksiyonel ve kabahatsiz olmalıdır.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar hizmetlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu mideeride çevrilmiş kalabilir.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hemen her yerde, özellikle bile mefret binalarda olması kişilerin kişi kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Projeye en isabetli Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı sevap rahatlıkla açılan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde yangın kapısı belirtilmektedir.

Kal konusu gönül kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Report this wiki page